Licenciada en Veterinaria. Máster en Garantía de Calidade en Industrias do Sector Alimentario. É socia de Simbiose, S. Coop. Galega, onde leva 10 anos como Responsable de Formación.
Ten ampla experiencia en:
- Etiquetaxe dos alimentos. Asesoramento a empresas do sector alimentario na confección de etiquetas: mencións obrigatorias, reclamos autorizados de propiedades nutricionais e saudables...
- Xestión da plataforma e-learning Moodle onde é titora da formación en Seguridade Alimentaria: Manipuladores, alérxenos, aditivos, APPCC, ou etiquetaxe. Tamén imparte formación presencial a demanda: Cruz Vermella, Confederación de Hostaleiros de Ferrol, entre outras.
- Creación de contido formativo e xestión de cursos bonificados. Realiza os trámites con Fundae e asesora a empresas para que a formación continuada das persoas traballadoras poda resultar totalmente bonificada e gratuíta.
- Participación como mentora no programa ES-Mentoring de 2022.