¡Hola! Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar el uso de esta web y mejorar tu experiencia de navegación. Al continuar navegando entendemos que aceptas nuestra política de cookies.    Saber máis - Aceptar.
ANA Mª CHAS BARBA

Ana Mª Chas Barba

Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

ÁREAS DE ESPECIALIZACIÓN MENTORING

  • OUTRAS ÁREAS: FORMACIÓN SEGURIDADE ALIMENTARIA
Por algún motivo no se a completado la carga del separador, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar

Licenciada en Veterinaria. Máster en Garantía de Calidade en Industrias do Sector Alimentario. É socia de Simbiose, S. Coop. Galega, onde leva 10 anos como Responsable de Formación.

Ten ampla experiencia en:

  • Etiquetaxe dos alimentos. Asesoramento a empresas do sector alimentario na confección de etiquetas: mencións obrigatorias, reclamos autorizados de propiedades nutricionais e saudables...
  • Xestión da plataforma e-learning Moodle onde é titora da formación en Seguridade Alimentaria: Manipuladores, alérxenos, aditivos, APPCC, ou etiquetaxe. Tamén imparte formación presencial a demanda: Cruz Vermella, Confederación de Hostaleiros de Ferrol, entre outras.
  • Creación de contido formativo e xestión de cursos bonificados. Realiza os trámites con Fundae e asesora a empresas para que a formación continuada das persoas traballadoras poda resultar totalmente bonificada e gratuíta.
  • Participación como mentora no programa ES-Mentoring de 2022.
Contidos relacionados
Por algún motivo no se a completado la carga del carrusel, pincha el botón recargar para intentarlo de nuevo.

Recargar