Licenciada en Veterinaria. Máster en Garantía de Calidad en Industrias do sector alimentario. É socia de Simbiosis, S. Coop. Galega, onde leva 10 anos como Responsable de Formación.
Ten ampla experiencia en:
- Etiquetado dos alimentos. Asesoramento a empresas do sector alimentario na confección de etiquetas: mencións obrigatorias, reclamos autorizados de propiedades nutricionais e saudables...
- Xestión da plataforma e-learning Moodle onde tutoriza formación en Seguridade Alimentaria: Manipuladores, alérxenos, aditivos, APPCC, etiquetado... Tamén imparte formación presencial a demanda: Cruz Roja, Confederación de Hosteleros de Ferrol...
- Creación de contido formativo Xestión de cursos bonificados. Realiza os trámites con Fundae e asesora a empresas para que a formación continuada das persoas traballadoras poda resultar totalmente bonificable e gratuíta.
- Participación como mentora no programa ES-Mentoring de 2022.